ECHIPAMENTE PENTRU BRUTARII, PATISERII, COFETARII, CAFE BAR, HORECA
          ECHIPAMENTE PENTRU PIZZA, COVRIGI, FOI DE PLACINTA, PASTE FAINOASE
      
Home    Despre noi    Parteneri    Servicii    Noutati    Echipamente in stoc    Cerere de oferta    Contact    
Echipamente pentru brutarii artizanale
Echipamente pentru brutarii industriale
» Cuptoare tunel
» Malaxoare
» Dospire si congelare
» Echipamente pentru pregatirea materiilor prime
» Masini de ambalat
» Echipamente pentru igienizare
» Echipamente prelucrare aluat
» Masini de feliat
Unitati de morarit si depozitare
Echipamente pentru patiserii si cofetarii
Echipamente pizza covrigi
Linii pentru foi de placinta
Echipamente productie paste fainoase
Echipamente pentru shaormerii
Accesorii brutarii patiserii cofetarii
Echipamente pentru gelaterii
Echipamente Horeca
Echipamente Café Bar
Mobilier pentru brutarii patiserii cofetarii
 
Echipamente pentru brutarii industriale
Echipamente prelucrare aluat  
Linie prelucrare aluat fara stresare - Konig Ceres 2.0
 
 
 
Descriere
  • Linie de preparare pentru toate tipurile de aluat
  • Dotata cu un divizor de aluat, bazat pe principiul gravitational
  • Productivitate maxima: 1.200 kg/h
  • Cuva liniei suporta pana la 700 kg
  • Divizorul are o capacitate de 300 l
  • Discul de taiere este rotativ
  • Linia este prevazuta cu un sistem electronic de cantarire, ghilotina si rotunjitor eccentric
  • Linia este recomandata pentru productia de bagheta, ciabatta, franzela si paine cu secara

 Descarca aici brosura - Echipamente prelucrarea aluat fara “stresarea” aluatului - Konig Ceres 2.0


oferte echipament aluat, masina aluat online
 

 
   
Produse:  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z   
 
Home  |  Despre noi  |  Parteneri  |  Servicii  |  Noutati  |  Cariera  |  Cerere de oferta  |  Contact   
TopBIZ - afaceri de top!  
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2010 Cast Grup. Toate drepturile rezervate.